WONING en BEDRIJFSONTRUIMING OP MAAT
Er zijn omstandigheden waarbij een woning, seniorenwoning, aanleunwoning of verzorgings appartement, leeg moet worden opgeleverd. Bijvoorbeeld wanneer zelfstandig wonen niet langer gaat of na opname in een verzorgingstehuis of bij overlijden van een familielid.
The Musketeer (Gerard Navis) heeft zich gespecialiseerd in het ontruimen en schoon opleveren van woningen, zorgkamers en bedrijfspanden. Ook kunnen wij senioren begeleiden met het verhuizen naar een kleinere woning. Ik kom zelf bij u langs in de desbetreffende woning of bedrijfspand om uw wensen en werkzaamheden te bekijken en met u door te spreken. Na deze bespreking zal ik u een vrijblijvende offerte sturen zodat we alles duidelijk in kaart hebben. Zodra we over de prijs een overeenstemming hebben, maken we gezamenlijk een afspraak om de werkzaamheden op te starten.

Naast woningontruimingen doen we ook volledige bedrijfs en winkel ontruimingen. We zullen dan het zelfde te werk gaan als hier boven beschreven.

Vraag gerust informatie of een offerte aan, dit is geheel vrijblijvend.

DE ONTRUIMING
In de meeste gevallen moet er een woning ontruimd worden nadat een familielid is overleden. Zo’n ontruiming is vaak een ingrijpende en emotionele gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Soms zijn er omstandigheden waarbij de nabestaanden niet zelf in staat zijn de ontruiming te verrichten. Nadat de familie alle spullen van emotionele waarden uit de achtergebleven woning heeft verdeeld, kunnen wij de rest van de woningontruiming voor u uit handen nemen. Dit gebeurd op een discrete en respectvolle wijze. De achtergebleven spullen worden met zorg ingepakt en als een normale verhuizing uitgevoerd. In onze opslag wordt de gehele inboedel uitgezocht. Ruim 50 % is geschikt voor hergebruik. Deze spullen bieden wij aan in onze (online) winkel of aan geselecteerde instanties die behoefte hebben aan specifieke goederen. Afval wordt gesorteerd en op een milieubewuste wijze aangeboden bij de milieustraat.

INBOEDEL
De achtergebleven inboedel kan een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Gooi daarom niets weg is mijn advies. Omdat wij een (online) winkel hebben voor gebruikte artikelen kunnen wij u misschien, indien van toepassing, een reële prijs geven voor de inboedel. Deze prijs zullen we verrekenen met de kosten die worden berekend voor de woningontruiming en oplevering.
Heeft u nog vragen dan kunt mailen naar info@themusketeer.nl of j.g.navis@hetnet.nl bellen mag natuurlijk ook. Ik ben mobiel te bereiken op: 0623074061.
Wij staan graag voor u klaar.
“The Musketeer”
Gerard Navis

 

                                                                                                         OPGERUIMD STAAT NETJES !!