The Musketeer is een must voor elke retro en antiek liefhebber..

Even voorstellen. Ik ben Gerard Navis of te wel, The Musketeer.

“The Musketeer” is een onderdeel van het familie bedrijf  Fa. Gerard Navis v.o.f, dat is opgericht in 1996 en is gevestigd in de Heerlyckheid  Bredevoort. Naast tal van andere werkzaamheden houden wij ons vooral bezig met de in en verkoop van goed uitziende, unieke en betaalbare artikelen op het gebied van kunst en antiek. Voor de inkoop gaat onze voorkeur uit naar de periode van 1880 tot 1940, de tijd van de Jugendstil / Art Nouveau en de Art Deco.   De artikelen moeten wel bijzonder zijn of een bepaalde nostalgische waarde hebben. Een ander deel van onze artikelen zijn afkomstig uit diverse inboedels die wij ruimen. Voor meer informatie over het ruimen van inboedels klik dan hier.

Al onze artikelen zijn gebruikt en hebben daardoor soms een doorleefd karakter en dat geeft soms weer extra charme aan het artikel. U zult verschillende tijds stijlen tegen komen zoals: Antiek  ( Renaissance, Barok,  Art Nouveau ( Jugendstil ),( Art Deco ) Brocante, Curiosa, Vintage en Retro artikelen. Omdat onze webshop een grote diversiteit heeft wordt hij goed gevonden door mensen met een passie voor kunst, antiek en andere verzamelwaar en dat voor een betaalbare prijs. In het linker menu kunt u gemakkelijk navigeren naar uw favoriete onderdeel; antieke en brocante spulletjes – kleine meubels – schilderijen – wandborden – oud (houten) speelgoed – oude blikken en blikken speelgoed – glaswerk – oude puzzels en spelletjes enz.   Te veel om op te noemen. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd, dus er is altijd wel weer iets nieuws te zien!

Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze shop en misschien is er wel iets leuks voor u bij!  Als er vragen zijn, bel of mail ons dan even. Misschien kunnen we iets voor u betekenen. Veel plezier bij het snuffelen.